Παοκ Βιερινια : ΒΙΕΡΙΝΙΑ | Ειδήσεις - Νέα | VIERINIA : Η συγκινητική στιγμή που μπαίνει ο τραυματίας βιερίνια και ο παοκ παίρνει το πρωτάθλημα.

Για την ήττα στην πρεμιέρα από τον πασ γιάννινα στην τούμπα μίλησε ο αντελίνο βιεϊρίνια. Στην 20αδα που ανακοίνωσε ο προπονητής του παοκ δεν συμμετέχουν οι τραυματίες ινγκασον, ελ καντουρί και κρέσπο, ο βιεϊρίνια και για ένα . Ο παοκ παίζει με τον ολυμπιακό στο ντέρμπι της super league 1. Η συγκινητική στιγμή που μπαίνει ο τραυματίας βιερίνια και ο παοκ παίρνει το πρωτάθλημα. Ο αρχηγός του παοκ δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον αστράγαλο και έμεινε στη θεσσαλονίκη, ενώ από την αποστολή «κόπηκαν» και οι .

Στην 20αδα που ανακοίνωσε ο προπονητής του παοκ δεν συμμετέχουν οι τραυματίες ινγκασον, ελ καντουρί και κρέσπο, ο βιεϊρίνια και για ένα . Η επιστροφή Î
Η επιστροφή Î"ιαννούλη, πάει τον Î'ιερίνια στα εξτρέμ - ΤÎ' ΝΕÎ' from www.tanea.gr
Με τον αντελίνο βιεϊρίνια να τονίζει την ανάγκη η ομάδα του να πάρει την νίκη. Χωρίς τον αρχηγό του ο παοκ στο ντέρμπι με την αεκ. Ο παοκ παίζει με τον ολυμπιακό στο ντέρμπι της super league 1. Για την ήττα στην πρεμιέρα από τον πασ γιάννινα στην τούμπα μίλησε ο αντελίνο βιεϊρίνια. Ο 35χρονος πορτογάλος αμυντικός του παοκ, . Ο αρχηγός του παοκ δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον αστράγαλο και έμεινε στη θεσσαλονίκη, ενώ από την αποστολή «κόπηκαν» και οι . Νίκη με βιεϊρίνια για τον παοκ στην τρίπολη. Ο βιεϊρίνια βγήκε θετικός στις εξετάσεις και ζήτησε απ' όλους να φορούν μάσκες, ενώ μίλησε και για την επιστροφή του στον παοκ.

Η συγκινητική στιγμή που μπαίνει ο τραυματίας βιερίνια και ο παοκ παίρνει το πρωτάθλημα.

Ο αντελίνιο βιερίνια δεν θα καταφέρει να δώσει . Ο αντελίνο βιερίνια την τετάρτη (28/8) βρέθηκε στο paok sports arena αποδεχόμενος την πρόσκληση των ανθρώπων της καε παοκ προκειμένου να . Χωρίς τον αρχηγό του ο παοκ στο ντέρμπι με την αεκ. Με τον αντελίνο βιεϊρίνια να τονίζει την ανάγκη η ομάδα του να πάρει την νίκη. Χωρίς βιεϊρίνια ο παοκ κόντρα στην αεκ. Νίκη με βιεϊρίνια για τον παοκ στην τρίπολη. Ο αρχηγός του παοκ δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον αστράγαλο και έμεινε στη θεσσαλονίκη, ενώ από την αποστολή «κόπηκαν» και οι . Ο παοκ παίζει με τον ολυμπιακό στο ντέρμπι της super league 1. Χωρίς τον αρχηγό του ο παοκ στο ντέρμπι με την αεκ. Για την ήττα στην πρεμιέρα από τον πασ γιάννινα στην τούμπα μίλησε ο αντελίνο βιεϊρίνια. Ο βιεϊρίνια βγήκε θετικός στις εξετάσεις και ζήτησε απ' όλους να φορούν μάσκες, ενώ μίλησε και για την επιστροφή του στον παοκ. 25 σεπ 2021, 22:56 eπιμέλεια: Κυριακή, 19 σεπτεμβρίου 2021 22:38.

Ο 35χρονος πορτογάλος αμυντικός του παοκ, . Ο αντελίνιο βιερίνια δεν θα καταφέρει να δώσει . Ο αρχηγός του παοκ, αντελίνο βιεϊρίνια δεν κατάφερε να σκοράρει από την άσπρη βούλα και έχασε το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του στο 80o . Στην 20αδα που ανακοίνωσε ο προπονητής του παοκ δεν συμμετέχουν οι τραυματίες ινγκασον, ελ καντουρί και κρέσπο, ο βιεϊρίνια και για ένα . Ο παοκ παίζει με τον ολυμπιακό στο ντέρμπι της super league 1.

Με τον αντελίνο βιεϊρίνια να τονίζει την ανάγκη η ομάδα του να πάρει την νίκη. ΠÎ'ΟΚ Î'ΡΗΣ 1-1 ΤΟ Î
ΠÎ'ΟΚ Î'ΡΗΣ 1-1 ΤΟ Î"ΚΟΛ ΤΟΥ Î'ΙΕΡΙΝΙÎ' - YouTube from i.ytimg.com
Ο αντελίνο βιερίνια την τετάρτη (28/8) βρέθηκε στο paok sports arena αποδεχόμενος την πρόσκληση των ανθρώπων της καε παοκ προκειμένου να . Χωρίς βιεϊρίνια ο παοκ κόντρα στην αεκ. Κυριακή, 19 σεπτεμβρίου 2021 22:38. Ο αντελίνιο βιερίνια δεν θα καταφέρει να δώσει . Στην 20αδα που ανακοίνωσε ο προπονητής του παοκ δεν συμμετέχουν οι τραυματίες ινγκασον, ελ καντουρί και κρέσπο, ο βιεϊρίνια και για ένα . 25 σεπ 2021, 22:56 eπιμέλεια: Ο βιεϊρίνια βγήκε θετικός στις εξετάσεις και ζήτησε απ' όλους να φορούν μάσκες, ενώ μίλησε και για την επιστροφή του στον παοκ. Χωρίς τον αρχηγό του ο παοκ στο ντέρμπι με την αεκ.

Με τον αντελίνο βιεϊρίνια να τονίζει την ανάγκη η ομάδα του να πάρει την νίκη.

Χωρίς τον αρχηγό του ο παοκ στο ντέρμπι με την αεκ. Ο βιεϊρίνια βγήκε θετικός στις εξετάσεις και ζήτησε απ' όλους να φορούν μάσκες, ενώ μίλησε και για την επιστροφή του στον παοκ. Ο παοκ παίζει με τον ολυμπιακό στο ντέρμπι της super league 1. Ο 35χρονος πορτογάλος αμυντικός του παοκ, . Ο αρχηγός του παοκ, αντελίνο βιεϊρίνια δεν κατάφερε να σκοράρει από την άσπρη βούλα και έχασε το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του στο 80o . Για την ήττα στην πρεμιέρα από τον πασ γιάννινα στην τούμπα μίλησε ο αντελίνο βιεϊρίνια. 25 σεπ 2021, 22:56 eπιμέλεια: Στην 20αδα που ανακοίνωσε ο προπονητής του παοκ δεν συμμετέχουν οι τραυματίες ινγκασον, ελ καντουρί και κρέσπο, ο βιεϊρίνια και για ένα . Ο αντελίνιο βιερίνια δεν θα καταφέρει να δώσει . Με τον αντελίνο βιεϊρίνια να τονίζει την ανάγκη η ομάδα του να πάρει την νίκη. Χωρίς βιεϊρίνια ο παοκ κόντρα στην αεκ. Ο αντελίνο βιερίνια την τετάρτη (28/8) βρέθηκε στο paok sports arena αποδεχόμενος την πρόσκληση των ανθρώπων της καε παοκ προκειμένου να . Κυριακή, 19 σεπτεμβρίου 2021 22:38.

Ο 35χρονος πορτογάλος αμυντικός του παοκ, . Για την ήττα στην πρεμιέρα από τον πασ γιάννινα στην τούμπα μίλησε ο αντελίνο βιεϊρίνια. Στην 20αδα που ανακοίνωσε ο προπονητής του παοκ δεν συμμετέχουν οι τραυματίες ινγκασον, ελ καντουρί και κρέσπο, ο βιεϊρίνια και για ένα . Χωρίς τον αρχηγό του ο παοκ στο ντέρμπι με την αεκ. Ο αρχηγός του παοκ δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον αστράγαλο και έμεινε στη θεσσαλονίκη, ενώ από την αποστολή «κόπηκαν» και οι .

Ο 35χρονος πορτογάλος αμυντικός του παοκ, . Ο Vieirinha προπονείται με ΠÎ'ΟΚ - SPORT365
Ο Vieirinha προπονείται με ΠÎ'ΟΚ - SPORT365 from 1.bp.blogspot.com
25 σεπ 2021, 22:56 eπιμέλεια: Νίκη με βιεϊρίνια για τον παοκ στην τρίπολη. Χωρίς βιεϊρίνια ο παοκ κόντρα στην αεκ. Χωρίς τον αρχηγό του ο παοκ στο ντέρμπι με την αεκ. Η συγκινητική στιγμή που μπαίνει ο τραυματίας βιερίνια και ο παοκ παίρνει το πρωτάθλημα. Ο 35χρονος πορτογάλος αμυντικός του παοκ, . Ο αρχηγός του παοκ δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον αστράγαλο και έμεινε στη θεσσαλονίκη, ενώ από την αποστολή «κόπηκαν» και οι . Με τον αντελίνο βιεϊρίνια να τονίζει την ανάγκη η ομάδα του να πάρει την νίκη.

Για την ήττα στην πρεμιέρα από τον πασ γιάννινα στην τούμπα μίλησε ο αντελίνο βιεϊρίνια.

Ο αρχηγός του παοκ, αντελίνο βιεϊρίνια δεν κατάφερε να σκοράρει από την άσπρη βούλα και έχασε το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του στο 80o . Για την ήττα στην πρεμιέρα από τον πασ γιάννινα στην τούμπα μίλησε ο αντελίνο βιεϊρίνια. Χωρίς βιεϊρίνια ο παοκ κόντρα στην αεκ. Ο 35χρονος πορτογάλος αμυντικός του παοκ, . Χωρίς τον αρχηγό του ο παοκ στο ντέρμπι με την αεκ. Ο παοκ παίζει με τον ολυμπιακό στο ντέρμπι της super league 1. Κυριακή, 19 σεπτεμβρίου 2021 22:38. 25 σεπ 2021, 22:56 eπιμέλεια: Ο αντελίνο βιερίνια την τετάρτη (28/8) βρέθηκε στο paok sports arena αποδεχόμενος την πρόσκληση των ανθρώπων της καε παοκ προκειμένου να . Χωρίς τον αρχηγό του ο παοκ στο ντέρμπι με την αεκ. Με τον αντελίνο βιεϊρίνια να τονίζει την ανάγκη η ομάδα του να πάρει την νίκη. Ο βιεϊρίνια βγήκε θετικός στις εξετάσεις και ζήτησε απ' όλους να φορούν μάσκες, ενώ μίλησε και για την επιστροφή του στον παοκ. Η συγκινητική στιγμή που μπαίνει ο τραυματίας βιερίνια και ο παοκ παίρνει το πρωτάθλημα.

Παοκ Βιερινια : Î'ΙΕΡΙΝΙÎ' | Ειδήσεις - Νέα | VIERINIA : Η συγκινητική στιγμή που μπαίνει ο τραυματίας βιερίνια και ο παοκ παίρνει το πρωτάθλημα.. Στην 20αδα που ανακοίνωσε ο προπονητής του παοκ δεν συμμετέχουν οι τραυματίες ινγκασον, ελ καντουρί και κρέσπο, ο βιεϊρίνια και για ένα . Για την ήττα στην πρεμιέρα από τον πασ γιάννινα στην τούμπα μίλησε ο αντελίνο βιεϊρίνια. Με τον αντελίνο βιεϊρίνια να τονίζει την ανάγκη η ομάδα του να πάρει την νίκη. Χωρίς τον αρχηγό του ο παοκ στο ντέρμπι με την αεκ. Ο βιεϊρίνια βγήκε θετικός στις εξετάσεις και ζήτησε απ' όλους να φορούν μάσκες, ενώ μίλησε και για την επιστροφή του στον παοκ.

Στην 20αδα που ανακοίνωσε ο προπονητής του παοκ δεν συμμετέχουν οι τραυματίες ινγκασον, ελ καντουρί και κρέσπο, ο βιεϊρίνια και για ένα  παοκ β. Νίκη με βιεϊρίνια για τον παοκ στην τρίπολη.